fredag 2 februari 2007

Cambridge again

Så har man varit två dagar i Cambridge igen. Flygen gick som de skulle, däremot förvirrade vi oss ut på fel "satellit" på flygplatsen. (Armarna som går ut där planen dockar heter visst så, i alla fall på engelska...) Så vi fick åka en liten invalidobuss med en trevlig herre till rätt satellit. Som tur var så var vi i god tid. *pust*

Det var the Centennial denna gången också, inte värst bra egentligen. Livsfarlig form på trappan mellan första och andra våning, snudd på stege ned i matsalen... men säng och kudde är bra, det går att få mörkt. Väckarklocka får man själv ha och inga kakor till te:et. Frukosten duger, kanske äggen kunde stekas hårdare... skall prova nästa menyval där som står stekta ägg nästa gång.

Även om engelsk mat imponerat jämfört med sitt rykte så får jag nog konstatera nu att det är efterrätterna som är dess signum. Lyckades äta tre desserter på "2 dagar" i England och samtliga var mums.

Börjar hitta lite bättre i stan nu och denna gången var det inte ens konstigt att de kör på "fel" sida. Skulle vara trevligt med några semesterdagar har någon gång i sommartid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar