söndag 7 oktober 2007

La Fanciulla del West

Fick tagit andra halvan på bilen, så nu blev motorhuv, båda sidorna (plåt) samt bakluckan clayade, swirl clean:ade, vaxade med #21 samt ett lager #7 ovanpå.

Nästa tvätt får jag ta taket, kofångarna och tröskellådorna. Samt att högtrycktvätten får fram för att ta fälgarna - de skämmer resten just nu.

Var på Opera med mamma och såg Puccinis "La Fanciulla del West". 2h50min lång med två gå-ut pauser. Den mest strippade scenografin hittills så nu har man sett hur hela scenrummet ser ut, med lyftar och lampor i taket och med tv-skärmar, rör och portar... Störde iofs inte föreställningen så mycket som man skulle kunna trott.

Första akten var rätt så gäspig, andra och tredje bra. Ingen jag kommer att se om i framtiden dock.

Formel-1 loppet var spännande och ännu en gång förundrar man sig över vilka nybörjarmissar man kan åka på även när man är ett team med miljardbudget... Schabblar man bort vm-titeln för Hamilton på detta så är det skandal... Kul för Toro Rosso med så stora framgångar, speciellt efter den snöpliga incidenten senast. De klättrar ju upp 2½ placering i teamtabellen på kuppen vilket blir sköna extra slantar åt dem till nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar