måndag 8 maj 2023

Tycho Brahe-dag och fådda blommor

Idag blev inte alls som planerad, redan i fruns morgon-sms så noterades det att sonens tågkort var på villovägar. Sedan tio minuter innan han skulle iväg så kommer han och visar "NO SIM" på sin mobil... skicka iväg honom på pappersbiljett och utan telefon kändes inte alls bra.

Var iväg till en av de få kvarvarande telefonbutikerna och fixade ett nytt SIM och en ny telefon på abonnemanget hans och på väg tillbaka till jobb ringer skolsköterskan, då är han innamående och yr och potentiellt febrig (hon hade inte termomenter!!!!!). Så det var att avbryta jobbet tidigt och kuska iväg på andra hållet om hemma.

Slutligen så var det planerat att hämta frun på väg hem från mitt jobb för att hon skulle få tomatplantor av kollega, så det var bara slänga i sig en kaffe och andra hållet igen.
Fick många fler plantor än planerat... men det är i tidigaste laget, så det är kanske bäst ur överlevandesynpunkt. Fick morotsplantor också.

Blev en konstig körning inne på kollegans bostadsområde innan vi fick ha hjälp med grinden för att komma ut samma väg som vi kom in.

Hann tillbaka hem och till stadshuset för ett nytt tågkort och det var ju oväntat effektivt... hade misstänkt en halv vecka i postgång eller så.

Grilla revben skulle det göras och det fick bli plantering parallellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar