onsdag 23 juni 2021

Det suger inte att det inte suger längre

Men för och främst - årsdag på våran förlovning. Tyvärr finns inte restaurangen kvar sedan länge, annars hade en planka där varit trevligt att göra om.

Suttit i kvartalsplanering med jobb, men det gick att komma ifrån och gå och äta på golfbanan. Köpte ett tio-kort för det kanske vi skall göra oftare. Kanske redan imorgon om vi vill ha äggakaga....?

Tillbaka till rubriken... vi har haft problem med centraldammsugaren... dels att få tag på rätt påsar och sen att den tappat sugkraft. Påsar trodde jag mig ha fått tag på och det lyckades jag göra precis innan sugkraften gick ned. Har varit i kontakt med tillverkaren och det fanns noll, helt NOLL, reservdelar kvar till denna modellen. Fanns en ny modell som kanske skulle gå att montera i existerande fästen... men det vore 7-8000 kr att byta då.
Hade bett ett tag om hjälp att få flyttat/hanterat lite saker som lagrats upp och var ivägen för att komma till med en stege och det fick jag igår... hittade en "plugg" med damm som satt vid inloppet till motorn som jag lyckades suga ut med bio-dammsugaren och därefter så började det bli bättre. Tror det initialt var lägre och sen städade den ur sig lite och kom tillbaka mer till vanlig effekt. Glad att vi inte lyckats bränna motorn eller något under tiden. Extra plus - påsarna köpta passade utmärkt och det kanske var bristen på rätt påse som var problemet här? Väldigt skönt i alla fall.... *ta i trä*

Frun tog första jordgubben och en halv flock smultron till kvällen... och kanske den sista omgången sparris blev skördade... får se hur nästa omgång som kommer ser ut om det är lönt att fuska lite eller ej....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar