måndag 16 januari 2017

Börjar bli dags att så annat än start chili nu, hade lite för många fröpåsar liggande löst så jag har ordnat dem i en 80mm JOPA-pärm i plastfickor med 8 fack per sida. Mycket nöjd. Är bara enstaka udda frösorter som inte är i den nu... ja, förutom chili då - får bli en pärm till för dem.

--

Har jobbat en hel del med lampautomation på sista tiden och det börjar bli riktigt bra. Kan bli ännu bättre, men svårare om man skall in i uttagen och härja... speciellt trappkopplingarna.

--

Annars är det svåraste/största projektet att få bra ordning överallt och det innefattar att kunna nytta vinden lite bättre, vilket då kräver att lag får lagt ett helt golv så jag inte behöver fundera på vad som går att ställa var. Kommer att bli struligt i början när det skall börjas längst in och förbi en massa saker.... och sen kommer det att bli struligt på slutet pga tv-antennerna.

Det är självklart läge att isolera lite extra medans man håller på, så det blir en hel del efterforskning hur det skall göras enligt alla konstens regler...

Naturligtvis dippade utomhustemperaturen direkt man skulle börja titta på det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar