onsdag 30 mars 2016

Bärbuskar

Behövde köra efter ett nytt grafikkort, så jag passade på att först ta sex säckar kakaoflis på vägen hem och sedan inte ta vägen hem utan att passera Staffanstorp först. Det är ju plantagen som har Skåneplantor numera, men det ser ut som de fortfarande får ha en liten egen profil. Däremot har man dock infört konceptet med in och utgång separerat.

Fick tag på det jag planerat i bärbuskväg, både sommar och hösthallon - plus en gul för skoj skull. Två sorters blåbär, två rabarber - en Emblitz ifall mamma skall bjudas på paj. Fick en krydda till och ett par små jordgubbsplantor med.  Fick sedan en krydda till på Ica av alla ställen, så nu är det i princip bara oregano och basilikor kvar. Har frön... Måste kolla upp när det skall sås.

Sen skulle det naturligtvis regna så fliset fick ligga kvar i bilen över natten.

Kom iväg två vändor på tippen med nedklippet av häck mot ena grannen och så fick det bli bakluckestädning på kuppen (skadar inte).

Grafikkortet var dock inte lösningen på problemet, så jag får demontera mer bland fläktarna och dammsuga mer och hålla tummarna.

Gjorde hemmapizza på köpt pizzabotten (från brödavdelningen) och det blev riktigt bra, förutom att den spruckit under hemtransport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar