söndag 21 februari 2016

Slangnedgrävning

Skulle egentligen bara prova att lyfta den markstenen där slangen för fiber skulle upp och det gick över förväntan, så då gav jag mig på att plocka upp lavendelbusken för att se hur svårt det skulle bli att sticka in ett rör... stoppade ned den vid garageuppfarten istället... med lite tur överlever den flytten. Stack in en blomsterpinne först, och sedan ett vp-rör i omgångar och det gick utmärkt... och att sen lägga ned slangen under den stående kantraden gick lika bra det - jorden var så kall och fuktig att det i princip inte rasade något, utan kunde bara flytta en sten i taget hela vägen ut till gatan, så nu är det klart.

--

Det blev tio dagar på att fylla Bokashihink #2 också. Får ut mer vätska ur den än den första, har nog fått 1½dl ur den redan. Har vattnat ut runt träd och buskar - magnolior och azaleor mestadels.

--

Bakslag för jordgubbsplantorna, ett par av de som kommit upp är försvunna igen och det har inte kommit några fler och det är tre påsar totalt.... Det får nog bli att köpa plantor senare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar