lördag 5 juni 2021

Strängar på lyra

Lite så blir det i alla fall när jag sätter upp lite klätterlinor åt druvorna. Hade dock köpt för få ringar, så det blev inte fullbordat alla - och därför inget tvärgående heller. Instigerade att städa plattorna där och fortsatt runt om. Får bli grovt för hand innan Ryobiborsten - det är för mycket jord. Varit 25 grader idag, så jobbigt. Fick flytta betongplattor först för att komma år också. Har slagit gräsmattan en andra gång också.

Stockrosorna gick ned igår - två flankerande (mat-)körsbärsträdet och två satte jag sidan om kaninburen. Så får vi se hur de tar sig. Stod baljor med sand mm som grävts ur kaninburen - kastade ut detta på gången bakom, så blev de tömda och så kan där läggas plattor sen med.

F1-kvalet var lite rumphugget med flera krascher så att resultaten inte avgjordes helt på slutet. Hamilton gjorde en remarkabel uppryckning relativt all träning och det var nog förståndigt att nyttja färskt gummi redan i första körningen, när det sista varvet inte blev av. Det är när han gör sådan't här som hans storhet skiner igenom skulle jag tro... även om det lika gärna kunnat vara ett genombrott vid simulatorkörning nr. 72 eller så...

Nya grannarna på hörnan syntes för första gången, men de var ute så lite att jag inte fick läge att gå och hälsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar