torsdag 3 juni 2021

Ginst heter den - kom ihåg det nu!

För x:te gången genom tiden hade jag tappat namnet på det "träd" jag satte en gång i tiden utanför biblioteket - tog bort - och sen återkom av sig själv många många år senare. Satt igår och letade hos blomsteraffärer efter att springa på bild, men utan framgång.

Idag när jag kom hem från skolskjutsen och ögonen föll på den så sade hjärnan "Ginst"... så inte och leta bilder och ja... ginst/vårginst är det. Det är en mångfärgad variant... hittade ingen "multicolor", men väl en sort som hette "Palette" och det skulle det mycket väl kunna vara. Spelar mindre roll med exakt beteckning... bara att det är en (vår)ginst!


Frun var duktig och lade ut våra överblivna purjoplantor i den lokala FB-gruppen, så vi fick två besök som tog över dem - den andra fick vi en liten kruka med svarta stockrosor av i retur, så nu får jag problemet att tänka ut en vettig placering för dem! Oavsett... blir det en enda liten purjo äten av någon annan tack vare det så väl bekomme - bättre än att vi kastar dem.

Körde ett par små svängar med Ryobi-borste och plattrensare. Kanske inte det där riktigt förväntade trycket, men så stänker/ryker det något mindre också. Med lite tålamod blev det bra resultat, så det var nog ett vettigt köp. Verkar som ett av mina Ryobi-batterier kan vara det första att ge upp, det felblinkar vid laddning och den inbyggda mätaren visar inget heller. Men någon gång skulle väl det hända...


Körde ett par rundor Defense Grid 2 - det var länge sedan. Körde några med fasta resurser så det var ganska självgående efter de satts ut, men lyckades bra. Kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar