söndag 7 maj 2017

Toppjobb

...skulle vissa säkert klassa det som. Att stå på toppen av en vikstege och såga toppen av thujor är inte ett sådant i mitt tycke. Däremot var det väl över tiden sedan senast. Blev, eller var ändå, ganska dålig i pollenallergi - näsan rann snudd på oavbrutet. Men nu är de en halvmeter kortare där som de var som högst - och de som ännu inte nått full höjd ser inte lika pyttiga ut längre.

Gräsmattan har fått Stroller Kombi och mossan har börjat svartna, men det kommer att ta ett tag att få ordning på den.

Kände mig tvungen att få ut gurkplantor - de började må dåligt inomhus. Risken finns de inte klarar sig, så jag har sått en ny omgång på direkten.

Fick fixa till pallkragen som skall ha "uddagurka" med bokashi - blev den som chansades med kräftor i när dottern hade kalas och den luktade inte annorlunda än någon annan, så det går uppenbart utmärkt även med skaldjur i dem - bra att veta. Vill minnas jag fått ovanligt mycket kompostvätska ur den, men det kan ju ha med annat som gått i den också.

Tog den första sparrisen nu. :-)

Tog en mängd foto på sonen - de har en form av miljö-bingo i skolan, så det behövdes lite bevis på att han slängt skräp, pantat burkar, använt vattenkokare och så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar